Op-Art a un très grand stock de pièces d'occasion Opel, Saab, Chevrolet, Renault Trafic et Renault Master à des prix très avantageux. Avec 3 mois de garantie!

Werkwijze Op-Art

Op-Art koopt Opel en Saab 'perte-totales' en end-of-life auto's van verzekeringsmaatschappijen, garages en particulieren. Het Op-Art team demonteert de wrakstukken vakkundig en milieubewust.

De bruikbare Opel en Saab onderdelen worden zorgvuldig getest, gelabeld en krijgen een plaats in het magazijn. Zowel garages, leasemaatschappijen als particulieren vinden hun gading bij Op-Art en appreciëren de zeer voordelige prijzen. Zij kunnen daarbij genieten van 3 maanden garantie op alle Opel en Saab onderdelen (deze garantie dekt enkel de onderdelen niet de werkuren).

In bepaalde gevallen kunnen wisselstukken ook thuis geleverd worden. Hiervoor kan je best telefonisch contact opnemen op
03 844 70 07.

Voor montage van tweedehands Opel onderdelen werkt
Op-Art samen met zusterbedrijf Garage Es (Huybrechtsstraat 63, 2140 Borgerhout). Een afspraak kan je maken op 03 235 75 28.

Een lange traditie in Opel en Saab onderdelen


De geschiedenis van Op-Art gaat terug tot 1967. Op-Art maakte toen deel uit van Garage Es. In de Huybrechtsstraat in Borgerhout ontstond al gauw een zeer uitgebreide collectie tweedehands Opel onderdelen. Meer dan 15 jaar geleden werden de gebouwen in het centrum van de stad echter te klein voor 2 bedrijven. De nieuwe locatie van Op-Art werd gevonden in Schelle nabij de makkelijk bereikbare Boomsesteenweg (A12). In 2003 besloot Op-Art zijn assortiment verder uit te breiden en ging het bedrijf zich ook toeleggen op Saab onderdelen.
Naast Opel en Saab bieden wij occasie onderdelen van Chevrolet en Renault (enkel Trafic en Master).

 

Meest gevraagde occasie onderdelen


Onze meest gekochte tweedehands onderdelen voor geven u een goed beeld van waarvoor u bij Op-Art allemaal terecht kan:


Daarnaast vindt u bij Op-Art natuurlijk ook alle andere auto-onderdelen van bovenvermelde merken.